BEOGRAD

OD 125 EUR

2 dni

TRAJANJE

2018-2019

ODHODI

BEOGRAD

BEOGRAD

Prestolnica Beograd leži ob sotočju dveh velikih rek: Save in Donave, nad katerim se dviga nekdanja utrdba Kalemegdan. Življenje v Beogradu je živahno, ulice so polne, ljudje prijazni in gostoljubni, zabave na splavih trajajo pozno v noč, čez dan pa tudi ne zmanjka zanimivosti, ki si jih želimo ogledati. Čez beograjsko nebo pa tu in tam zapiha hladna košava, ki zbistri nebo in kot pravijo domačini, tudi misli!

 

 

OPIS PO DNEVIH

 1. DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD

  Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu 24.00h in odhod avtobusa 24.15h. Pot nas vodila v smeri proti Zagrebu in naprej po avtocesti »bratstva in enotnosti« po Slavoniji. Prestop meje pri Lipovcu in nadaljevanje poti do Beograda. Ob prihodu v jutranjih urah  se bomo srečali z lokalnim vodnikom, ki nas bo spremljal na ogledu znamenitosti: peljali se bomo čez most Gazela in obiskali Hišo cvetja na Dedinju, peljali se bomo mimo Belega dvora in številnih vil, stadiona Zvezda in ambasad, ki so našle svoj prostor na mirnem gričku Dedinja. Peljali se bomo čez vse velike trge Beograda: Slavija, trg Republike, se sprehodili po Kalemegdanu in obujali spomine na preteklost, ko je Beograd bil še pod turško oblastjo. Izpustili ne bomo niti ogromne cerkve sv. Save, Novega Beograda in še številnih drugih zanimivosti.  Sledi namestitev v hotelu 3*.  Na večerjo se bomo odpravili na boemsko Skadarlijo, ki je bila nekdaj zbirališče pesnikov, igralcev, pisateljev in umetnikov, danes pa je posejana z restavracijami in lokali. Po okusni večerji in zabavi ob živi glasbi se bomo vrnili v hotel, prenočevanje.

 

 

 1. DAN:  BEOGRAD – SLOVENIJA

  Po zajtrku se bomo zapeljali na zeleno obrobje mesta, na bližnji hrib Avala in se sprehodili po urejenih poteh do spomenika neznanemu junaku. Po želji in ob lepem vremenu se bomo povzpeli tudi na stolp, odkoder nam pogled sega daleč  naokoli. Popoldne se bomo počasi odpravili na vožnjo proti domu. Preden zapustimo Srbijo se še okrepčamo s kosilom! Prihod v poznih večernih urah.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD 125 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, strokovno vodenje in organizacijo potovanja, lokalnega vodnika v Beogradu za ogled mesta, nočitev z zajtrkom v hotelu***,  večerjo na Skadarliji (predjed, glavna jed, sladica, 0,25l vina na osebo, glasba), vstopnino v “hišo cvetja”,  kosilo na poti nazaj.

 

CENA: 125€ (pri udeležbi najmanj 45 oseb), 135€ (pri udeležbi najmanj  35 oseb)

 

Doplačilo po želji: enoposteljna soba 20€, vstopnina za stolp Avala 2€, malica 7€ (topla enolončnica), muzej letalstva 5€.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

SEVERNI CIPER

DOLENJSKA IN BELA KRAJINA

90 000 HOTELOV PO SVETU

Print Friendly

O PODJETJU

 •    SOLIS TURIZEM

 •    Urška Podgoršek s.p.

 •    Mariborska c. 88, Celje

 •    Telefon: +386 3 620 92 92

 •    Mobi: 041 869 896

 •    [email protected]

 •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si