BERNINA EKSPRESS, JEZERO ISEO IN ŠVICA

OD 285 EUR

4 dni

TRAJANJE

2016

ODHODI

ŠVICA

BERNINA EKSPRESS, JEZERO ISEO IN ŠVICA

ODHODA: 25. junij, 9.september | 3 dni | avtobus, vlak | šifra: BE1021

 

ŠVICA – dežela neštetih jezer, slikovitih dolin in vasic nas preseneti na vsakem koraku. Vrhovi alpskih gora, slikovite doline, bučanje slapov in pristna narava popolnoma prevzamejo vse naše čute. In nenazadnje so tu gostoljubni domačini, ki skrbijo, da življenje v njihovi deželi teče »kot švicarska ura«. Vožnja po slavni progi BERNINA EXPRESS, kar je posebno doživetje.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD 285 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

OPIS PO DNEVIH

1. dan:

Odhod avtobusa iz Maribora ob 2. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane, Fernetičev. Vožnja mimo Benetk, Gardskega jezera in Brescie do jezera ISEO, ki je šesto največje italijansko jezero in ima največji evropski jezerski otok Montisola. Postanek v slikoviti vasici ISEO. Vkrcanje na ladjo v bližini in plovba do otoka. Obisk ribiške vasice pod mogočnim gradom. Vrnitev na obalo in nadaljevanje vožnje ob jezeru v dolino CAMONICA pod zaščito UNESCA. Ogled slovitih prazgodovinskih risb, vrezanih v gladke površine skal. Vožnja čez 1181 m visok prelaz Aprica na območje mesteca TIRANO v dolini Valtellina. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

Print Friendly

2. dan:

Po zajtrku vkrcanje na vlak in vožnja v ŠVICO. Vožnja po delu slavne proge BERNINA EXPRESS, od leta 2008 na seznamu UNESCA. Edinstvena trasa proge povezuje mesta Tirano, St. Moritz, Davos in Chur ter vodi čez 196 mostov in skozi 55 predorov. Vožnja po enem najatraktivnejših odsekov čez gorski prelaz BERNINA in najvišjo točko 2253 m na postaji Ospizio Bernina. Izstop v ST. MORITZU, mondenem turističnem središču, in nadaljevanje z avtobusom proti najstarejšemu švicarskemu mestu CHUR. Sprehod po starem jedru, mimo mogočne romanske katedrale, cerkve sv. Martina in številnih meščanskih stavb. Po ogledu vožnja v VADUZ, središče države Liechtenstein. Krajši postanek za ogled mesta. Vožnja v hotel, namestitev, večerja in nočitev.

Print Friendly

3. dan:

Zajtrk. Vožnja skozi predor San Bernardino in naprej proti jugu. Ogled mesta BELLINZONA, najbolj italijanskega mesta v Švici, ležečega pod mogočno trdnjavo, ki je varovala vstop v središče Švice, danes pa je pod zaščito UNESCA. Sledi vožnja do čokoladnice Alprose, največje proizvajalke švicarske čokolade. Po ogledu nadaljevanje poti v LUGANO ob istoimenskem jezeru. Postanek za sprehod po promenadi ob jezeru, starem delu mesta. Po ogledu vožnja proti domu mimo Milana in Benetk. Prihod domov v poznih nočnih urah.

Print Friendly

CENA:

  • 285 EUR pri najmanj 40 potnikih
  • 310 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, vožnjo z ladjico na otok Montesola, namestitev v hotelih*** sobe 1/2 TWC, 2 x polpenzion, vožnjo z vlakom Bernina Express, cestnine, parkirnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: ogled risb v dolini Camonica.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% na dodatnem ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 45 EUR.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA

BANJA LUKA

BREŽE IN CELOVEC

BANJŠKA PLANOTA

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si