IZLET V ETNOLAND in ĐAKOVO

OD 138 EUR

2 dni

TRAJANJE

2016

ODHODI

ETNOLAND in ĐAKOVO

BIJELJINA IN ĐAKOVO

Hiše v Etno selu so grajene v  avtentičnem dinarskem slogu, iz lesa, z visoko streho, notranjost pa je prilagojena današnjim standardom udobja.  V nekaterih so prodajalne s spominki, ki nudijo izdelke nekdanjih obrtniških delavnic. Med posameznimi objekti se vije potok, osrednji prostor pa obliva jezero. Vmes so urejene  tlakovane sprehajalne poti. Na ogled so tudi mlini, kovačnica, kamniti vodnjak, mlekarna,…

 

OPIS PO DNEVIH

  1. DAN: Slovenija/Celje – Bijeljina – Etno selo

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu v Celju ob 2.00 uri in vožnja v smeri Zagreba, po avtocesti do izvoza Županja. Postanek na tržnici Arizona za manjše nakupe. Pot nas bo vodila v smeri Bijeljine v Etno selo Stanišiči. Ob prihodu se bomo najprej okrepčali s kosilom. Po kosilu boste imeli prosti čas za sprehod po tlakovanih poteh, si ogledali mlin, kjer še danes meljejo koruzo in pšenico, kovačnice, mlekarne ter zanimive avtentične lesene hišice. Ali pa se po želji s taxijem odpravite v center mesta Bijeljina ( doplačilo). Namestitev v sobe. Dan bomo zaključili s skupno večerjo.

  1. DAN: Bijeljina – Đakovo – Slovenija/Celje

Po zajtrku bomo počasi zapustili Stanišiče in se napotili v Đakovo. Ogledali si bomo čudovito romansko-gotsko katedralo sv. Petra, za katero je rekel papež Janez XIII., da je najlepša cerkev med Benetkami in Istanbulom.  Po ogledu se bomo zapeljali v kobilarno lipicancev Đakovo, kjer poteka dresura in šolanje konj. Ob spremstvu vodnika, si bomo ogledali hleve, največjo zaprto jahalnico na Hrvaškem (4200 m2), zunanji hipodrom, teren za dresuro in preskakovanje ovir ter na koncu vstopili še v trgovinico s spominki.  Navdušila nas bo konjska predstava ob glasbi. Po ogledu se bomo okrepčali s kosilom in se napotili v smeri proti domu, s prihodom v večernih urah.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD 138 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vodnika na poti, kosilo v Etno selu, večerja v restavraciji, prenočevanje v dvoposteljnih sobah, zajtrk, vstopnino za ogled kobilarne Đakovo s konjsko predstavo ob glasbi, kosilo na poti nazaj.

CENA: 138€ (pri udeležbi min 40 oseb)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ROVINJ IN PULA

ERZBERG IN BRATISLAVA

VINSKE CESTE POMURJA

MAJORKA

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si