GARDSKO JEZERO Z OKOLICO IN GARDALAND

Gardsko jezero ima poleg odlične lokacije  še obilo nanizanih starih romantičnih mestec na obeh bregovih. Italijani tu znova dokažejo, da so pravi mojstri tako za kulinarične kot modne užitke. Pice, različne kave in sladice, domače vino, liker iz limon, oljčno olje, testenine in slaščičarne so na vsakem vogalu. Očarljiva mesta, ki človeka prevzamejo zaradi obalne promenade, v notranjosti pa skrivajo zavite, ozke ulice s starimi, a lepo obnovljenimi hišami, polnimi rož.


PROGRAM PO DNEVIH


  1. DAN: Slovenija – Sirmione / Gardsko jezero

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in vožnja v smeri Ljubljane, Fernetičev, Benetk. Prihod v dopoldanskih urah. Zapeljali  se bomo na simpatičen polotok Sirmione. Kratek sprehod z ogledom znamenitega gradu Castello Scaligero, ki je osrednja znamenitost mesta ob jezeru, ki se sicer ponaša tudi s termalnimi izviri vode. Nato se bomo vkrcali na ladjico in se popeljali na panoramsko krožno vožnjo. Videli bomo vilo Marie Callas, Spa center Aquaria, Catullove jame, vodni izvir Fonte Boiola ter se zaustavili na zasebnem rtu San Vigillio in imeli čas za kavo v znamenitem lokalu, ki ga je rad obiskoval tudi Winston Churchill. Po kratkem predahu vožnja do hotela, namestitev, večerja in prenočevanje.

 

  1. DAN: Gardaland – Slovenija

Po zajtrku obisk največjega zabaviščnega parka v Italiji – Gardaland, kjer boste lahko cel dan uživali na številnih atrakcijah in pozabili vsakdanje skrbi. Najbolj adrenalinske atrakcije so Blue Tornado, Raptor, prosti pad, Sequoia Adventure,… Za tiste, ki imate raje manj adrenalina, pa priporočamo obisk akvarija Sea Life, obisk 4D kina, razgledno ploščad Flying Island, vlakec Transgardaland Express,… V samem parku je tudi nekaj restavracij, kjer si lahko privoščite kakšen prigrizek. Okoli 18.00 ure se bomo ponovno srečali in se odpravili v smeri proti domu.

 


Cena vključuje: avtobusni prevoz, spremstvo vodnika, celodnevno vstopnico za Gardaland, namestitev v hotelu*** v dvoposteljne sobe s polpenzionom, vožnjo z ladjico po Gardskem jezeru, vse zunanje oglede po programu.

Doplačilo: enoposteljna soba 20€.


Cena: 139€ (pri udeležbi najmanj 40 oseb), 147€ ( pri udeležbi  najmanj 35 oseb)


 

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

BUDIMPEŠTA IN EGER

LEPOTE ŠVICE

DOLOMITI

DEDIŠČINA ŽIROVNICE

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si