ISLANDIJA

 


 

ODHOD: 28. april, 12. oktober 2017 | 4 dni | letalo | šifra: ISL216

 

 

 


PROGRAM POTOVANJA

 

1. dan: Zbor potnikov na letališču v Ljubljani predvidoma v jutranjih urah in čarterski polet v Keflavik na Islandiji. Avtobusna vožnja v REYKJAVIK, najsevernejšo prestolnico na svetu, kjer živi več kot polovica vseh Islandcev. Ogled starega in novega mestnega dela, pristanišča, veličastne Hallgrimurjeve cerkve, Perlana (Bisera), po želji obisk muzeja skulptur Asmundur Svensson in Narodnega muzeja. Nastanitev v hotelu in nočitev.

 

2. dan: Po zajtrku celodnevni izlet na južno obalo. Vožnja skozi slikovito pokrajino po islandskem podeželju do slapa SELJALANDSFOSS, ki se spušča 60 m globoko, nato še do največjega slapu SKÓGAFOSS. Še postanek v vasici VIK za sprehod po črnem pesku. Če bo vreme dopuščalo, še skok do Solheimajokulla, ki je jezik znanega ledenika Myrdalsjokulla. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

 

3. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po t.i. »Zlatem trikotniku«: narodni park THINGVELLIR, kjer je leta 930 v času sicer fevdalne Evrope začel delovati prvi islandski parlament. Nato do termalnih vrelcev GEYSIR, po katerih so vsi gejzirji dobili ime, in gejzirja STROKKUR, ki izbruhne vsakih nekaj minut. Še ogled slapa GULLFOSS, po mnenju mnogih najlepšega na otoku, ogled cerkve Skalholt. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

 

4. dan: Po zajtrku možnost izleta v MODRO LAGUNO in kopanje v geotermalni vodi ali prosto za samostojne oglede ali nakupe. Transfer na letališče in predvidoma popoldanski ali večerni polet v Ljubljano. Večerni pristanek na Brniku. Po želji še transfer proti Mariboru.

 

CENA:  939 EUR

 

CENA VKLJUČUJE: čarterski polet na relaciji Ljubljana–Keflavik–Ljubljana, vse letališke pristojbine, 3 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu***, vse avtobusne prevoze in oglede po programu na Islandiji, slovensko vodenje in organizacijo.

 

Vključeno: krožni ogled Reykjavika in dva celodnevna izleta (na južno obalo in po »Zlatem trikotniku«).

 

Cena brez vseh ogledov in izletov se lahko zniža za 130 EUR/osebo.

 

POPUSTI:

-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

 

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 165 EUR, za vstopnine v narodni muzej in v muzej skulptur v Reykjaviku = cca. 15 EUR/osebo, za izlet-kopanje v Modri laguni = 75 EUR (plačilo obvezno ob rezervaciji), večerja cca 55 EUR/dan, za transfer iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja na letališče in nazaj = 30 EUR.

 

OPOMBE: Pridržujemo si pravico do obrnjenega ali delno prerazporejena programa, če bi temu narekovale spremembe v voznem redu letalskega prevoznika.

 

SJ

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

GORIŠKA BRDA – MUZEJSKI VLAK

BISERI ČRNE GORE

MALEZIJA Z BORNEOM

BENETKE IN GARDALAND

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

  •    Mobi: 040 477 893

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si