SPLIT IN PLITVICE

OD - EUR

3 dni

TRAJANJE

2016-2017

ODHODI

HRVAŠKA

SPLIT IN PLITVICE

OPIS PO DNEVIH

1.DAN:

Zbor potnikov v zgodnjih jutranjih urah in vožnja proti Hrvaški. Z vmesnimi postanki, bomo v dopoldanskih urah prispeli do Splita. Sprehodili se bomo po vedno živahni »splitski rivi«, si ogledali Dioklecianovo palačo, ki datira v začetek 4. stoletja, Peristil, katedralo sv. Dujma, ostanke rimskega obzidja z mestnimi vrati, najlepšo splitsko ulico z najstarejšo lekarno in kinom, znamenite Prokurative, ki močno spominjajo na beneški Markov trg ter se za konec sprehodili še do slovitega »đardina«, v katerem kraljuje škof Grgur Ninski, ki bo s svojim palcem poskrbel za uresničitev vseh naših želja (zunanji ogledi). Po skupnem ogledu bo na voljo nekaj prostega časa za samostojne oglede, sprehode, kosilo ali osvežitev. Sledi vožnja do hotela. Večerja in namestitev.

2.DAN:

Po zajtrku v hotelu se bomo odpeljali do ladjice in se podali na celodnevni izlet (trajanje ca 8 ur) z ladjico na otok Brač. Na ladji bo fish piknik. Občudovali bomo lepote riviere z morske strani. Popoldne povratek v hotel ter prosto do večerje. Nočitev.

3.DAN:

Po zajtrku v hotelu bomo izpraznili sobe in se odpeljali v smeri proti Plitvičkim jezerom. Odpravili se bomo na sprehod po urejenih poteh po parku. Voda polna apnenca prši na mah ter drugo rastlinje in ustvarja travertin – naravno pregrado, preko katere se zliva voda in ustvarja edinstvene slapove in brzice. Najvišji je Veliki slap in pod njim nastane reka Korana. Med kristalnimi jezeri in slapovi nas bodo vodile urejene poti, čez jezero Kozjak se bomo peljali z ladjico. Po ogledu, se bomo ob poti ustavili v restavraciji, kjer nam bodo postregli s kosilom. Okrepčani  in polni lepih vtisov bomo pot nadaljevali proti domu, kamor bomo prispeli  v poznih večernih urah.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD 196 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

Cena vključuje:  avtobusni prevoz ), strošek 2 voznikov, spremstvo vodnika na poti, zunanje oglede po programu, 2 x polpenzion v  3* , namestitev v standard dvoposteljnih sobah, turistično takso, ogled mesta Split z lokalnim vodnikom, celodnevni  izlet z ladjo (fish piknik) na otok Brač, vstopnino za ogled Plitvičkih jezer, kosilo na poti domov, organizacijo, parkirnine, DDV

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

DOLOMITI

POTEPANJE PO PRIMORSKEM

LEPOTA PLITVIŠKIH JEZER

MOSTAR IN DALMACIJA

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si