TENERIFE

OD 685 EUR

4 dni

TRAJANJE

2018-2019

ODHODI

ŠPANIJA

TENERIFE

Čudovit otok nudi popotnikom vse: čudovito klimo in prijetne temperature skozi vse leto, bujno rastje, možnost oddiha na zlatih plažah ali aktivno preživljanje časa. Odpravite se lahko na odkrivanje skritih draguljev, raziskujete tipične kanarske vasi ali pa se z gondolo povzpnete do najvišje točke – 3.718 m visokega ognjenika El Teide. Ognjenik El Teide je uvrščen na seznam Unesco in je tretji najvišji ognjenik na svetu ter najvišji v Atlantskem oceanu. 

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD 685 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

OPIS PO DNEVIH

1. DAN: Slovenija – Tenerife Zbirališče na dogovorjenem mestu in vož

Zbirališče na dogovorjenem mestu in vožnja do odhodnega letališča v Benetkah. Polet letala proti letališču Tenerife jug, kamor bomo prispeli ob 16.10 uri. Vožnja in namestitev v hotel 4*. Hotel leži ob plaži, na voljo so bazeni za kopanje, restavracije, trgovine, pubi v okolici. Večerja in prenočevanje.

2. DAN: Teide vulkan

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili na izlet v Narodni park Teide. Peljali se bomo mimo kraja Vilaflor, obiskali dolino Llano de Ucanca ter 170 000 let stare skale Garcia Rccks, ki so edinstvena podoba pokrajine, ki v marsičem spominja na rdeči planet Mars. Prav zaradi tega je bila vulkanska pokrajina večkrat prizorišče snemaja filmov ( Star Wars, Planet opic, Ten Commandments). Prispeli bomo do vznožja vulkana Teide 3.718 m, ki je hkrati najvišja gora v Atlantskem oceanu. Iz dna morja pa se dviga kar 7500 m visoko. Zadnji izbruh je bil leta 1909. Otok je tretji največji vulkanski otok na svetu po prostornini. Z gondolo se bomo povzpeli na vrh in uživali v čudoviti slikoviti pokrajini (v primeru slabega vremena vožnja z gondolo ni mogoča). Okoli 14.00 ure povratek v hotel. Prosto popoldne za oddih. Večerja in prenočevanje.

3. DAN: Loro Park

Po zajtrku se bomo odpravili na izlet na v Loro Park, ki leži v kraju Puerto de la Cruz na severnem delu otoka. Spoznali bomo skupino 200 pingvinov z Antarktike, ubijalske kite orke, akrobatske delfine, ki vedno znova navdušijo obiskovalce. V ogromnem akvariju je na ogled na tisoče magičnih bitij, ki poseljujejo oceane. V tunelu morskih psov, pa bomo lahko gledali v oči največjim plenilcem. V nadaljevanju boste lahko opazovali družino goril, šimpanze, tretjo največjo mačko na svetu – jaguarja, posebne himalajske rdeče pande, številne ptice, plazilce,… Polni lepi vtisov se bomo vrnili v hotel. Večerja in prenočevanje.

4. DAN: Tenerife - Slovenija

Po zgodnjem zajtrku v hotelu se bomo odpravili na letališče. Polet letala ob 06.40 uri s pristankom v Benetkah okoli 12.15h. Vožnja z avtobusom proti domu s prihodom okoli 17.00 ure.

Cena vključuje: prevoz na letališče in nazaj, letalski prevoz na Tenerife z vključeno prtljago 8+15kg po osebi, vse prevoze za destinaciji, namestitev v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, polpenzion (zajtrk, večerja), izlet na vulkansko goro Teide z vključeno vstopnico za gondolo, izlet v Loro park z vključeno vstopnico, osnovno nezgodno zavarovanje.

CENA: 685€ (pri udeležbi minimalno 40 oseb, maksimalno 50 oseb)

V kolikor se odločite za hotel z all inclusive ponudbo je cena višja za 30€ po osebi!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

MOSTAR IN DALMACIJA

OGLEJ IN GRADEŽ

NOČNO SANKANJE

ZAGREB

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si