VULKANLAND

OD 58 EUR (pri udeležbi minimalno 40 oseb)

1 dan

TRAJANJE

2016

ODHODI

AVSTRIJA

VULKANLAND

 

 

 

VULKANLAND

Štajerska Vulkanska dežela se nahaja na področju Vzhodne Štajerske v Avstriji. Njena največja naravna znamenitost so ostanki 40 ugaslih vulkanov, ki so nastali kot posledica tektonskega delovanja. Ob njih se nahaja tudi 26 vrelcev termalne, mineralne ali zdravilne vode.

PROGRAM POTOVANJA

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu  in vožnja v smeri Šentilja. Po prestopu meje v Avstrijo nadaljevanje poti v Vulkansko deželo.  V vasici pri Gnasu bomo obiskali kmetijo, kjer se ukvarjajo z ročnimi deli. Svoje izdelke razstavljajo na razstavi in jih je možno tudi kupiti. Naš naslednji postanek bo na Buldogswirtu, kjer si bomo ogledali zbirko ameriških traktorjev in tisoče kosov starin, ki so domiselno razstavljene na dvorišču 100 let starega gostišča. Pot nas bo vodila v čokoladnico Zotter. Zgodba se začne v nasadih kakava v Latinski Ameriki. Od tam pride surova čokolada v tovarno Bergl. Iz okusne čokoladne mase naredijo različne vrste slaščic z različnimi polnili. Ogled čokoladnice in degustacija tekoče čokolade različnih arom, pralin in vroče čokolade. Na koncu je trgovina z vsemi dobrotami, ki ste jih pokušali med ogledom. Dan bomo zaključili v starem mlinu, kjer imajo pravo čredo kamel, muzej starih strojev, oljarno in še marsikaj. Postregli nam bodo s hrustljavimi kračami. Okrepčani in polni lepih vtisov bomo pot nadaljevali v smeri prosti domu.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

OD  58  EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

Cena vključuje: avtobusni prevoz, strokovno vodenje programa, obisk društva kmečkih žena in ogled razstave, vstopnino za čokoladnico Zotter, obisk Buldogswirta, večerjo in ogled muzeja na prostem.

 

CENA: 58€ (pri udeležbi min 40 oseb)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

DUBROVNIK IN NERETVA

GORENJSKA

POTEPANJE PO ISTRI

CINQUE TERRE

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si