Z MUZEJSKIM VLAKOM V GORIŠKA BRDA

99 EUR

1 dan

TRAJANJE

2018-2019

ODHODI

SLOVENIJA

BOHINJSKA PROGA, GORIŠKA BRDA ...

 

Z vlakom iz časa naših dedkov in babic se bomo zapeljali v preteklost. S parno lepotico bomo potovali po slikoviti Bohinjski progi.

Odhod v jutranjih urah iz Celja. Vožnja mimo Kranja in Radovljice do BLEDA. Čas za osvežitev, kavo ali krajši sprehod ob jezeru. Sledi vožnja do železniške postaje, vkrcanje na MUZEJSKI VLAK ter enkratno doživetje vožnje po slikoviti BOHINJSKI PROGI s pogledi na okoliške planine, soteske in grape. Vožnja skozi enega najdaljših slovenskih predorov (6327 m). Med vožnjo možnost nakupa prigrizkov in osvežilnih pijač v bifejskem vagonu. Proga vodi po dolini Save Bohinjke, skozi Baško grapo in Most na Soči v dolino Soče do Kanala. Prestop na avtobus in vožnja ob Soči mimo Anhovega in Plav v GORIŠKA BRDA. Prvi postanek v Gonjačah, vzpon na 23 m visok razgledni stolp za pogled na slikovite briške vasice, vinograde in sadovnjake, ob jasnem vremenu pa tudi na vrhove Julijcev in Dolomitov. Nadaljevanje mimo srednjeveške vasice Šmartno v središče Brd – Dobrovo. Postanek ob renesančnem gradu za kratek ogled. Kosilo v bližini. Poskrbljeno bo tudi za zabavo. Sledi ogled vinske kleti in možnost nakupa briških vin. Popoldne slovo od Brd in vožnja mimo Solkana v Novo Gorico. Ob 16.46 ponovno vkrcanje na muzejski vlak in potovanje proti Bledu (prihod ob 18.58), nato z avtobusom proti domu. Prihod v Celoje v večernih urah

 

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

99 EUR

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

CENA:

  • 99 EUR iz Celja, Sl. Bistrice in Maribora
  • 95 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: avtobusne prevoze po programu, povratno vožnjo z muzejskim vlakom iz Bleda do Kanala in iz Nove Gorice do Bleda, oglede po programu, kosilo, ogled vinske kleti s kozarcem vina, vodenje, animacijo in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

V primeru razglašene požarne nevarnosti ali okvare parne lokomotive jo bo nadomestila dizelska. Program je pripravljen v sodelovanju s TA ABC rent a car d.o.o.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ČARDACI – SARAJEVO

BENETKE IN GARDALAND

ZELIŠČNI CENTER IN JAVORCA

MUZEJSKI VLAK

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si