ZIMSKA ZGODBA Z LIPICANCI

OD 59 EUR

1 dan

TRAJANJE

2017

ODHODI

HRVAŠKA

ĐAKOVO

ZIMSKA ZGODBA Z LIPICANCI

 

Kobilarna Lipica kot izvorna kobilarna lipicanske pasme konj in pomembna članica Mednarodne lipicanske zveze LIF podpira sodelovanje med evropskimi državnimi kobilarnami, ki vzrejajo lipicance. Vidno vlogo med njimi ima tudi hrvaška državna kobilarna Đakovo, ki deluje že od leta 1506 in zadnji dve stoletji vzreja konje lipicanske pasme. Jahači Lipiške šole klasičnega jahanja bodo zato posebni gostje Božičnega bala v kobilarni Đakovo. V glasbeno-scenskem spektaklu Zimska zgodba je sodelujočih kar 30 konj in okoli 70 udeležencev.


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in odhod avtobusa ob 6.00 uri. Vožnja v smeri Zagreba ter naprej po avtocesti. Po prihodu se bomo najprej okrepčali z okusnim kosilom v restavraciji. Sprehod po središču mesta z obiskom adventnih stojnic, možnost vožnje s kočijo, lahko pa se boste tudi ogreli s toplim čajem ali kuhanim vinom. Ogledali si bomo katedralo, za katero je papež Ivan XIII.  rekel, da je najlepša katedrala med Istanbulom in Benetkami. Zasluge za izgradnjo romansko gotskega spomenika ima Josip Juraj Strossmayer, posvečena pa je sv. Petru. Po ogledu se bomo zapeljali do kobilarne, kjer se zgodaj popoldne odpre adventni sejem, kjer ponujajo domače dobrote – kulen, domače klobasice, kuhano vino, tople napitke,…seveda pa vse popestrijo tamburaši, ki poskrbijo za boljše vzdušje. Ob 17.00 uri se bomo odpravili na pravi spektakel. V jahalnici bodo pripravili Zimsko zgodbo, predstavo v kateri sodeluje okoli 30 konj in ostalih 70 udeležencev. Ob soju luči bodo kostumi in jahalci dobili še bolj pravljično podobo. Ob dogovorjeni uri sledi povratek v smeri proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

 OD 59 EUR

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE

Odhodi, cena, pogoji in doplačila

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, strokovno vodenje izleta, kosilo, vstopnino za predstavo ter vse oglede po programu.

CENA IZLETA: 59€ (pri udeležbi najmanj 40 potnikov)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ŠARGANSKA OSMICA

ZAGREB DRUGAČE

DUBROVNIK IN NERETVA

ARABBA – Hotel Mesdi

Print Friendly

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si