PREDBOŽIČNI IZET V ZAGREB


Izkoristimo priložnost za pohajkovanje po tem skoraj milijonskem mestu, za nakupovanje v številnih trgovinah po njegovih ulicah ali trgovskih centrih, za uživanje v kulturnih vidikih prestolnice sosednje države … Če vemo, da Zagreb razpolaga s 24 muzeji, 65 galerijami in 19 gledališči, pričakujemo, da nam kulturno lahko ponudi marsikaj. Na svoj račun pridejo tudi ljubitelji starin, kulinarike, glasbe, športa in še marsičesa.


PROGRAM POTOVANJA: december 2022


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in odhod avtobusa ob 08.00h iz Celja. Vožnja v smeri Hrvaške, prestop meje in nadaljevanje vožnje v smeri Zagreba.  Postanek v trgovskem središču Roses za nakup daril ali kavico. Nadaljevanje vožnje v prestolnico, kjer se bomo podali na ogled Zagreba. Med sprehodom bomo izvedeli vse o zgodovini, običajih in mestnem življenju. Sprehodili se bomo mimo Ledenega parka na Tomislavcu, ki se v času adventa spremeni v 2000 m2 veliko drsališče. Okrog Manduševca bo postavljen tradicionalni adventni venec, tam pa bo stala tudi mestna božično-novoletna jelka. Sprehodili se bomo do mogočne katedrale, čez Cvetni trg do spomenika Branke Jurce na znameniti Tkalčičevi ulici, čez Krvavi most na Kapitol do cerkve sv. Marka ter na koncu obiskali še predel pri vzpenjači, kjer se vrsti stojnic s kulinaričnimi dobrotami. Po ogledu boste imeli nekaj časa prosto za samostojne oglede ali manjše nakupe, lahko pa se boste pogreli s kuhanim vinom. Vožnja v smeri proti domu s prihodom v večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz Celje – Zagreb – Celje, strokovno vodenje potovanja, tematski ogled Zagreba, cestinine, parkirnine.


CENA IZLETA: 35€ (pri udeležbi najmanj 40 oseb)


MOŽNA DOPLAČILA: večerja na poti nazaj 15€, ogled kleti z degustacijo vina po dogovoru.

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

PREKMURJE – EXPANO

NOVI SAD IN FRUŠKA GORA

BALATON IN TAPOLCA

BOŽIČNA ZGODBA V ČAZMI

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si