PREDBOŽIČNI IZLET V ZAGREB


Izkoristimo priložnost za pohajkovanje po tem skoraj milijonskem mestu, za nakupovanje v številnih trgovinah po njegovih ulicah ali trgovskih centrih, za uživanje v kulturnih vidikih prestolnice sosednje države … Če vemo, da Zagreb razpolaga s 24 muzeji, 65 galerijami in 19 gledališči, pričakujemo, da nam kulturno lahko ponudi marsikaj. Na svoj račun pridejo tudi ljubitelji starin, kulinarike, glasbe, športa in še marsičesa.

 


PROGRAM POTOVANJA


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu. Vožnja v smeri Rogatca, prestop meje in nadaljevanje vožnje v smeri Zagreba.  Pri Krapini postanek  v Outlet Villagu za kavo in manjše nakupe. Nadaljevanje vožnje v prestolnico, kjer se bomo podali na ogled Zagreba. Na poseben način bomo izvedeli vse o zgodovini, običajih in mestnem življenju. Nenavaden sprehod po mestu bo vodil »dobri duh«, ki nam bo razkril vse podrobnosti iz življenja slavnih zagrebških književnikov. Med drugim bomo izvedeli zakaj je bil Anton Gustav Matoš izključen iz šole, zakaj je imel Tin Ujevič nekaj časa prepoved vstopa v Beograd? Izpustili ne bomo niti ljubezenskih zapletov, anekdot, idealov, potovanj ter dogodivščin iz šolskih klopi. Ogled bomo zaključili v kavarni, kjer bo čas za osvežitev. Nekaj časa bo izkoristili tudi za obisk adventnih stojnic in pohajkovanje po mestu. Sledi zaključek dneva z okusno večerjo v priznanem gostišču na slovenski strani. Vožnja v smeri proti domu s prihodom v večernih urah.


Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, strokovno vodenje potovanja, tematski ogled Zagreba, okusno  večerjo.


Cena izleta: 37€ (pri udeležbi najmanj 45 oseb)

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

BEOGRAD IN AVALA

MINIMUNDUS IN JEDVOVCA

NASTANITEV NA DOLENJSKEM

NASTANITEV VIPAVSKA DOLINA

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si