BOVEC IN PRIMORSKA – doživljajski program za mlade


 

Predstavljamo vam program, kjer bo vsak dan poln doživetij, adrenalina, druženja, smeha in zabave!


 

1.DAN: CELJE – DIVJE JEZERO – BOVEC / ZIP LINE & SUŠEC

Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob 06.00 uri in vožnja v smeri Ljubljane po vijugasti cesti do Idrije. Ogledali si bomo skrivnostno Divje jezero – prvi slovenski muzej v naravi. V jamskem delu, ki so ga potapljači raziskali do globine 160 m, pa naj bi živela celo človeška ribica. Nadaljevanje poti proti Mostu na Soči, mimo Kobarida v Bovec. Po prihodu v Bovec nekaj časa prosto za kavo in zajtrk iz nahrbtnika. Nato se bomo podali na avanturo. S terenskimi vozili se bomo povzpeli po gori Kanin.  Zipline park vam ponuja nepopisen razgled na vrhove Julijcev, strugo reke Soče in Koritnice ter mesta Bovec z okolico. Spustili se boste po petih jeklenih vrveh, prepotovali razdaljo 3,2 km (posamezna jeklenica je dolga med 550 in 700 m), v višini 200 m nad tlemi. Med letenjem lahko dosežete hitrost tudi do 64 km/h. Po prihodu nazaj prosto za kosilo, nato pa nas čaka še ena avantura. Kanjon Sušec je igriv hudourniški potoček pod Stolom. Čakajo vas skoki v bazene in spusti po toboganih. Sušec ponuja obilo zabave. Hoja do vstopne točke vzame 20 do 30 minut. Spust po kanjonu traja od ure in pol do dve uri in pol. Najvišji skok v Sušcu je visok 3 m, vmes je tudi ena via ferrata. Najvišji spust je visok 6 m, zadnji slap meri 12 m, vendar vas naši vodiči do polovice spustijo po vrvi, nato pa vas čaka še približno 5 m spusta. Po vrnitvi v Bovec sledi namestitev v hotelu Alp Bovec, večerja in prenočevanje.


2. DAN: BOVEC – PORTOROŽ (VODNE IGRE)

Po zajtrku se bomo odpeljali mimo Mosta na Soči, po Vipavski dolini na Primorsko. Okoli 13.00 ure bomo začeli s športnimi aktivnostmi. Razdelili se boste na štiri skupine in nato krožno obiskovali postaje, kjer se boste preizkušali v različnih športih: vožnja s kajakom, supanje, odbojka na mivki in vožnja z vodnim kolesom. Aktivnosti bodo trajale do 17.00h. Namestitev v hostel v več-posteljne sobe, večerja in prenočevanje. Zvečer raziskovanje Portoroža.


3. DAN: PORTOROŽ – POREČANKA (vodno e-kolesarjenje) – ANKARAN – FISH PIKNIK – PIRAN – PORTOROŽ

Po zajtrku nekaj časa prosto za jutranjo kavo.  Nato bomo zajahali e-kolesa in se odpravili na kolesarjenje od Šentjana do Ankarana, po poti stare ozkotirne železniške proge Porečanke (1902-1935), ki je med najbolj priljubljenimi kolesarskimi destinacijami v Evropi. Čudovite panorame in vedute, dva tunela in razgledi, bodo nagrada za vaš kolesarski trud. Krajši postanek bomo naredili pri Belih skalah. Po prihodu v Ankaran se bomo polni pričakovanja vkrcali na eno izmed lepo urejenih ribiških ladij in zapluli na valovih slovenskega morja. Prijetna vožnja mimo Strunjanskega zaliva nas bo pripeljala v zaliv, kjer nam bo naš kapitan pripravil fish piknik (sardelice, lignji z vključeno pijačo). Po kosilu možno kopanje. Nadaljevanje plovbe v Piran in izkrcanje. Od tam bomo pot ponovno nadaljevali z e-kolesi do izhodišča. Povratek proti domu s prihodom v poznih večernih urah.


CENA NA POVPRAŠEVJE!


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strokovno vodenje izleta, zipline (strokovno vodenje izkušenih vodnikov, varovalni pas, čelada in zaščitne rokavice, prevoz do začetne točke in nazaj), sušec (strokovno vodenje izkušenih vodnikov, obleka neopren, neoprenski čevlji, varovalni pas, čelada, prevoz do začetne točke in nazaj), namestitev v hotelu Alp v dvoposteljne sobe, polpenzion, miks vodnih aktivnosti v trajanju 4 ure, namestitev v hostlu v Portorožu ( 14, 12 in 6 posteljna soba, v vsaki sobi lahko spi 6 do 7 dijakov), polpenzion, najem e-koles, vodena vožnja, plovba z ladjico, fish piknik, 2 spremljevalca.Možno doplačilo za bivanje v hotelu Ville Park 3* v Portorožu  (samopostrežbi obroki, kopanje v bazenu).

Doplačilo: pijača pri obrokih, turistična taksa, kavcija za hostel.

Doplačilo po želji: za bivanje v dvoposteljni sobi, za bivanje v triposteljni sobi, za bivanje v enoposteljni sobi.


Priporočila: s seboj potrebujete kopalno brisačo in brisačo za osebno higieno. Posteljnina je vključena. Priporočamo nahrbtnik, kakšno energijsko tablico, kopalke, zaščitno kremo za sonce.

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

BELA KRAJINA

MEDENA VAS

PRAGA

DUBROVNIK IN NERETVA

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si