PRIMORSKA – doživljajski program za mlade


 

Predstavljamo vam program, kjer bo vsak dan poln doživetij, adrenalina, druženja, smeha in zabave!


 

1.DAN: CELJE – PORTOROŽ (VODNE IGRE)

Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob 07.00 uri in vožnja v smeri Ljubljane proti Primorski. Vmes postanek za jutranjo kavo. Po prihodu okoli 11.00 ure bomo začeli s športnimi aktivnostmi. Razdelili se boste na štiri skupine in nato krožno obiskovali postaje, kjer se boste preizkušali v različnih športih: vožnja s kajakom, supanje, odbojka na mivki in vožnja z vodnim kolesom. Aktivnosti bodo trajale do 15.00h. Prosto za kopanje, poležavanje na plaži. Okoli 18.00 ure se bomo zbrali, sledi namestitev v hostel v več-posteljne sobe. Namesto večerje bomo na vrtu organizirali piknik. Zvečer raziskovanje Portoroža, prenočevanje.


2. DAN: PORTOROŽ – POREČANKA (vodno e-kolesarjenje) – ANKARAN – FISH PIKNIK – PIRAN – PORTOROŽ

Po zajtrku nekaj časa prosto za jutranjo kavo.  Nato bomo zajahali e-kolesa in se odpravili na kolesarjenje od Šentjana do Ankarana, po poti stare ozkotirne železniške proge Porečanke (1902-1935), ki je med najbolj priljubljenimi kolesarskimi destinacijami v Evropi. Čudovite panorame in vedute, dva tunela in razgledi, bodo nagrada za vaš kolesarski trud. Krajši postanek bomo naredili pri Belih skalah. Po prihodu v Ankaran se bomo polni pričakovanja vkrcali na eno izmed lepo urejenih ribiških ladij in zapluli na valovih slovenskega morja. Prijetna vožnja mimo Strunjanskega zaliva nas bo pripeljala v zaliv, kjer nam bo naš kapitan pripravil fish piknik (sardelice, lignji z vključeno pijačo). Po kosilu možno kopanje. Nadaljevanje plovbe v Piran in izkrcanje. Od tam bomo pot ponovno nadaljevali z e-kolesi do izhodišča. Prosto do večerje, raziskovanje Portoroža, prenočevanje.


3. DAN: PORTOROŽ – POSTOJNA 

Po zajtrku in odjavi iz sob, sledi nekaj časa prosto za kopanje. Okoli 11.00 ure bomo Primorsko z lepimi spomini zapustili. Sledi vožnja do Postojne, kjer bomo obiskali pustolovski park. Edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami, kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost in pustolovski duh. Vse vas čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice … preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi ne glede na starost in telesno pripravljenost lahko premagali 78. različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame. Popoldan sledi še pozno kosilo, da strnemo vtise, nato pa vožnja v smeri proti domu.


CENA NA POVPRAŠEVJE!


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strokovno vodenje izleta, miks vodnih aktivnosti v trajanju 4 ure, namestitev v hostlu v Portorožu ( 14, 12 in 6 posteljna soba, v vsaki sobi lahko spi 6 do 7 dijakov), piknik na vrtu, 2 x zajtrk, 1 x večerja, najem e-koles, vodena vožnja, plovba z ladjico in fish piknikom v trajanju 4 ure, vstopnino za pustolovski park, pozno kosilo, 2 spremljevalca.Doplačilo: pijača pri obrokih, turistična taksa, kavcija za hostel.

Doplačilo po želji: za bivanje v dvoposteljni sobi, za bivanje v triposteljni sobi, za bivanje v enoposteljni sobi.

Priporočila: s seboj potrebujete kopalno brisačo in brisačo za osebno higieno. Posteljnina je vključena. Priporočamo nahrbtnik, kakšno energijsko tablico, kopalke, zaščitno kremo za sonce.

 

e.

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ALPSKA PRESTOLNICA KRANJ

BUDIMPEŠTA

NASTANITEV NA DOLENJSKEM

PREDBOŽIČNI LINZ

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si