ZAGREB IN BOŽIČNA ZGODBA V ČAZMI


Vse božične zgodbe so romantične in poučne, še posebej, kadar ste gost družine Salaj. Družina namreč v božičnem času pripravlja posebno slaščico za vse ljubitelje pravega prazničnega vzdušja. Letos bodo pripravili pravi spektakel z okrasitvijo s preko 1,5 milijona lučkami, ki ustvarijo razkošno svetlobno vzdušje in idilo za vsakega obiskovalca. Božični hlevček in jaslice ter okrašenost posesti z raznobarvnimi božičnimi žarnicami in okrasi vam v noči nudijo nepozaben občutek globokega spanca in prebujanja v pravljičen svetu, svetu prave hrvaške božične pravljice.

 


PROGRAM POTOVANJA


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu. Vožnja v smeri Rogatca, prestop meje in nadaljevanje vožnje v smeri Zagreba.  Pri Krapini postanek  v Outlet Villagu za kavo in manjše predbožične nakupe. Nadaljevanje vožnje v prestolnico. Kratek sprehod skozi mesto, nato pa boste imeli prost čas za ogled stojnic ter nakupe. Nato se bomo odpravili do posestva družine Salaj – prizorišče BOŽIČNE ZGODBE. Nada in Zlatko Salaj sta leta 2001 okrasila posestvo s 70.000 lučkami, nato pa vsako leto dodala 100.000 novih lučk. To leto bo posestvo še posebej čarobno, saj bo okrašeno s kar 1.500.000 raznobarvnimi lučkami. Odvijale se bodo tudi božične delavnice, prireditve, ustavili pa se boste lahko na božičnih stojnicah ter se ogreli s kuhanim vinom ali pa le kupili kakšen spominek. Povratek proti domu v večernih urah.


Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vodenje potovanja, kratek ogled mesta Zagreb, vstopnica za ogled posestva Božična zgodba.


Cena izleta: 29€ (pri udeležbi najmanj 45 potnikov)

30€ (pri min 40 potnikih), 32€ (pri min 35 potnikih), 35€ (pri min 30 potnikih)

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

LEPOTE KVARNERJA

RITEM KARIBOV MSC SEASIDE

JEZERSKO IN OBIRSKE JAME

MAKEDONIJA IN OHRID

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si