ISTANBUL


PROGRAM POTOVANJA


  1. dan: Celje – Zagreb – Istanbul

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu v jutranjih urah in vožnja v smeri Zagreba. Polet letala ob 11.00h in pristanek ob 14.00 uri. Po prihodu v orientalsko prestolnico vožnja z avtobusom v hotel Fuar 3* in namestitev. Kratka osvežitev, nato pa obisk turškega kabareja. Spoznali bomo turško kulinariko, tradicionalno glasbo. Po večerji sledi folklorna točka, skupin iz območij Anatolije. Noč ne bo minila brez trebušnih plesalk.  Vožnja v hotel in prenočevanje.

  1. dan: Istanbul

Po zajtrku v hotelu sledi celodnevni izlet z ogledom znamenitosti. Najprej panoramski ogled mesta. Postanek v novem delu mesta Taksim, kjer je živahni sodobni trgovski utrip. Sprehodili se bomo tudi po starem delu v četrti Sultanahmet. Obiskali bomo modro mošejo, Hipodrom. Vmes se bomo okrepčali s kosilom. Popoldan si bomo podrobno ogledali mogočno Hagio Sofio. V začetku je bila katoliška cerkev, nato pa spremenjena v mošejo, danes pa je pravzaprav muzej.  Nekaj prostega časa na velikem bazarju, ki je največja pokrita tržnica na sveto, s kar 5000 trgovinami. Očarali vas bodo ročno narejeni izdelki, nakit, preproge, začimbe,… vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.

3.dan: Istanbul – Ljubljana – Celje

Po zajtrku v hotelu bomo najprej obiskali tržnico začimb, kjer si boste lahko nakupili razne začimbe tudi za domov. Sledi plovba z ladjico do ožine Bospor, ki loči Evropo od Azije. Imeli boste priložnost opazovati lepote mesta tudi iz morske strani. Mesto odlikujejo parki in zelene površine, stare palače, nekdanja lesena bivališča in na drugi strani sodoben utrip. Vožnja na letališče in polet letala proti Zagrebu ob 18.20h, s pristankom ob 19.25h. Vožnja v smeri prosti domu.


Cena vključuje: transfer na letališče in nazaj, letalski prevoz in takse, namestitev v izbranem hotelu 3*, turški večer, celodnevni ogled Istanbula z vsemi vstopninami, ki so omenjene v programu, kosilo 2. dan,  večerjo v hotelu 2. dan, vse prevoze na destinaciji, spremstvo vodnika.


Doplačila po želji: enoposteljna soba, zavarovanje Coris, zavarovanje rizika odpovedi potovanja .

  • CENA NA POVPRAŠEVANJE!

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

GLAMPING VINSKA VAS

DOLENJSKA

VARAŽDIN

KORNATI Z LADJICO

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si