VINSKA FONTANA IN OKUSI SLOVENSKE ISTRE

 


V vasi Marezige,  ki velja za kraljico dežele refoška v Istri, so odprli vinsko fontano. Paviljon je zasnovan iz istrskega kamna, ki je tradicionalen gradbeni material v Istri. Fontano sestavljata zunanji del, kjer se iz štirih pip točijo odprta lokalna vina, in notranji paviljon, kjer lahko okušate buteljčna vina in kupite domače dobrote in izdelke.


Program potovanja

Zbor potnikov v jutranjih urah na dogovorjenem mestu in odhod avtobusa ob 07.00h proti Ljubljani, mimo Postojne, s postankom za jutranjo kavo. Nadaljevali bomo vožnjo v Koper, kjer se bomo okrepčali s toplo malico na žlico (golaž z njoki). Z ogledi bomo nadaljevali v priznani oljarni, kjer nam bomo predstavili oljarno ter zanimiv postopek – od trganja do hladno stiskanega olja v samo štirih urah. Degustacija šestih vzorcev olja in možen nakup oljčnega olja, oljčnega olja z okusi, naravne kozmetike. Nato se bomo zapeljali v Piran, ki je eno najstarejših slovenskih mest. Ogledali si bomo razstavo o zgodovini mesta ter 3D film o nastanku Pirana »Mediadom Pyrhani«. Kratek sprehod skozi Piran, čas za fotografiranje ali manjši nakup kakšnega spominka. Po želji si boste lahko privoščili kozarec odličnega primorskega refoška. Zapeljali se bomo v notranjost Slovenske Istre in obiskali Vinsko fontano, ki je nova pridobitev turistične ponudbe. Prejeli boste kozarec in dva žetona, nato pa vas bomo prepustili uživanju okusov in razvajanju brbončic. Po degustaciji sledi vožnja proti domu s postankom za okusno večerjo.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strokovno vodenje na poti in organizacijo izleta, toplo malico, ogled oljarne ter degustacijo olja, vstopnino za 3D film o zgodovini Pirana, 2 žetona za Vinsko fontano in kozarec za spomin, večerjo na poti nazaj.

 

 


CENA NA POVPRAŠEVANJE!

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

AKTIVNI MATURANSKI IZLET 2

BEOGRAD IN AVALA

ALTA BADIA- Ciasa Milandura

ŠTAJERSKA VINSKA FONTANA

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si