VIPAVSKA DOLINA


PRENOČEVANJE NA TURISTIČNI KMETIJI


Znani smo po dobri domači kuhinji. Naša ponudba obsega vrsto okusnih kulinaričnih dobrot, postavljena v lep ambient, kjer je prijetno vzdušje vrhunec za vse, ki cenite domačo. Kuhinja je v naši hiši še vedno najpomembnejša, saj se s tem ukvarjamo domače tri generacije. Mladi so tisti, ki z gostinsko izobrazbo prinašajo svežino, starejši pa ohranjamo okus starih časov. Čudovita okolica in lep dostop do hiše tudi večjim skupinam in avtobusom, pa je le še en razlog več, da nas obiščete in stopite v kmečki ambient razvajanja.

TIP SOBE CENA NOČITVE PO OSOBI NA NOČ Z ZAJTRKOM
DVOPOSTELJNA SOBA 37€
TRIPOSTELJNA SOBA 37€
OTROŠKA POSTELJICA 6€
OTROCI DO 14 LET 19€

Sobe so urejene v primorskem slogu, s pridihom domačnosti in tudi s sodobno tehnologijo. Dostopne so z dvigalom, kar lahko omogoči dostop tudi tistim, ki jim stopnice predstavljajo težavo. Za vse je poskrbljeno, tudi to, da je v lepem vremenu zajtrk pripravljen na lepem dvorišču, v senci mogočnih orehov in dišeče stare Glicinije. Jutra s prvimi sončnimi žarki in z ljubeznijo pripravljen pravi vipavski zajtrk so za naše obiskovalce in goste nepozabna izkušnja.

Pridelavi grozdja in vina posvečamo veliko pozornosti, saj je za našo kmetijo značilna naravna obdelava trsov in pridelava vina. V vinski kleti zori 14 sort vina, med katerimi so tudi avtohtone sorte kot npr. Vitovska grganja, Zelen, Barbera, Merlot, Rebula… Nekoč pozabljene, danes pa s svojo enkratnostjo dosegajo vrhunsko kakovost. Ne smemo pa pozabiti tudi na ostale sorte (Sivi Pinot, Sauvignon, Chardonay, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc …). Vina, predvsem rdeča, zorijo tudi v lesu, kar vino oplemeniti, saj je hrastov in akacijev les naš in za Vipavsko dolino nepogrešljiv. Sončna lega, kakovostna prst in vpliv sredozemskega podnebja, daje vinu bogat saden okus, živo barvo in harmonijo vonjav. Za goste, izletnike in ljubitelje vin, je po predhodni najavi, organiziran ogled vinske kleti z degustacijo ali pokušino vin. Malovščevi vas bomo s pripovedovanjem popeljali skozi zgodovino kmetije. Tako si boste lahko slikovito predstavljali kako in na kakšen način je potekalo življenje in delo na kmetiji skozi stoletja.


+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

NASTANITEV VIPAVSKA DOLINA

KRONPLATZ- residence RAUTAL

NAJEM JADRNICE

NASTANITEV PREKMURJE

Informacije o objektu


  foto WI-FI
    posteljninaen komplet posteljnine na osebo je vštet v ceno nastanitvene kapacitete
    otroška posteljica
  parkirščevključeno v ceno. Razpoložljivost parkirnih mest glede na dimenzije vašega vozila obvezno preverite pred prihodom na recepciji objekta!
   masaza
   sobe za nekadilce

O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si