VIPAVSKA DOLINA


PRENOČEVANJE NA TURISTIČNI KMETIJI

CENA JE NA POVPRAŠEVANJE!


Znani smo po dobri domači kuhinji. Naša ponudba obsega vrsto okusnih kulinaričnih dobrot, postavljena v lep ambient, kjer je prijetno vzdušje vrhunec za vse, ki cenite domačo. Kuhinja je v naši hiši še vedno najpomembnejša, saj se s tem ukvarjamo domače tri generacije. Mladi so tisti, ki z gostinsko izobrazbo prinašajo svežino, starejši pa ohranjamo okus starih časov. Čudovita okolica in lep dostop do hiše tudi večjim skupinam in avtobusom, pa je le še en razlog več, da nas obiščete in stopite v kmečki ambient razvajanja.

Sobe so urejene v primorskem slogu, s pridihom domačnosti in tudi s sodobno tehnologijo. Dostopne so z dvigalom, kar lahko omogoči dostop tudi tistim, ki jim stopnice predstavljajo težavo. Za vse je poskrbljeno, tudi to, da je v lepem vremenu zajtrk pripravljen na lepem dvorišču, v senci mogočnih orehov in dišeče stare Glicinije. Jutra s prvimi sončnimi žarki in z ljubeznijo pripravljen pravi vipavski zajtrk so za naše obiskovalce in goste nepozabna izkušnja.

Pridelavi grozdja in vina posvečamo veliko pozornosti, saj je za našo kmetijo značilna naravna obdelava trsov in pridelava vina. V vinski kleti zori 14 sort vina, med katerimi so tudi avtohtone sorte kot npr. Vitovska grganja, Zelen, Barbera, Merlot, Rebula… Nekoč pozabljene, danes pa s svojo enkratnostjo dosegajo vrhunsko kakovost. Ne smemo pa pozabiti tudi na ostale sorte (Sivi Pinot, Sauvignon, Chardonay, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc …). Vina, predvsem rdeča, zorijo tudi v lesu, kar vino oplemeniti, saj je hrastov in akacijev les naš in za Vipavsko dolino nepogrešljiv. Sončna lega, kakovostna prst in vpliv sredozemskega podnebja, daje vinu bogat saden okus, živo barvo in harmonijo vonjav. Za goste, izletnike in ljubitelje vin, je po predhodni najavi, organiziran ogled vinske kleti z degustacijo ali pokušino vin. Malovščevi vas bomo s pripovedovanjem popeljali skozi zgodovino kmetije. Tako si boste lahko slikovito predstavljali kako in na kakšen način je potekalo življenje in delo na kmetiji skozi stoletja.


+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

BALATON IN TAPOLCA

HERCEGOVINA IN DALMACIJA

UTRIP MEDITERANA MSC SEAVIEW

BENETKE IN GRADEŽ

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si