PREDBOŽIČNI IZLET V SALZKAMMERGUT


V bližini Salzburga leži pokrajina Salzkammergut, kjer so že dve tisočletji pred Kristusom pridobivali kameno sol. Kot kažejo najdbe, je bila okolica današnjega Salzburga naseljena že bistveno prej, v časih neolitika, prvi omembe vredni zaselki pa so nastali za časa Keltov.

 


PROGRAM POTOVANJA


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu  ob 4.00 uri in vožnja v smeri Ljubljane ter naprej skozi Karavanški predor v Avstrijo. Postanek za jutranjo kavo in nadaljevanje vožnje do simpatičnega mini živalskega vrta. Gre za zavetišče raznih živali, ki jih z veseljem sprejmejo v varen dom. Nekatere živali se prosto sprehajajo in zabavajo obiskovalce. V času adventa imajo tudi v zavetišču praznično vzdušje s stojnicami, lučkami, dekoracijo… Po ogledu in krajšem oddihu nas bo pot vodila v St. Gilgen. Kratek ogled, nekaj časa prosto nato pa se bomo zapeljali še  v simpatični St. Wolfgang. Ogledali si bomo mestne znamenitosti,  nato pa boste imeli tudi nekaj prostega časa za obisk božične tržnice, kjer predstavljajo zanimive tradicionalne solnograške izdelke. Lahko se boste ogreli s kuhanim vinom, punčem ali čajem ali se peljali s konjsko vprego. Po ogledu vožnja v smeri proti domu s postankom na slovenski strani za večerjo. Prihod v večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, strokovno vodenje potovanja, vstopnina v mini živalski vrt z božično tržnico, večerja.


CENA NA POVPRAŠEVANJE!

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

BOROMEJSKI OTOKI

KVARNERSKI POTEP

BEOGRAD IN BELI DVOR

NASTANITEV NA DOLENJSKEM

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si