KVARNERSKI POTEP


PROGRAM POTOVANJA: 2022


 

  1. DAN: SLOVENIJA – REKA – OPATIJA – LOVRAN

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in vožnja v smeri Ljubljane ter naprej do Ilirske Bistrice. Po prestopu meje se bomo zapeljali v Reko. Obiskali bomo Planetarij – Astronomsko središče v Reki. Po kratki predstavitvi sledi ogled zanimivega filma. Nadaljevanje poti proti Opatiji. Najprej si bomo ogledali obnovljeni vrt, kjer so zasajene različne vrste mediteranskih in drugih rastlin, skupno kar 250 vrst. Najbolj privabijo oči kamelije, magnolije in razni agrumi. Nato se bomo sprehodili po urejeni poti Lungomare do spomenika deklice z galebom, kjer sledi obvezno fotografiranje. Dobre volje se bomo vkrcali na ladjico in sledi panoramska plovba ob vzhodni istrski obali. Po pijači dobrodošlice bomo občudovali številne vile, ki so priča o avstro-ogrski prisotnosti v 19. stoletju. Z morske strani si bomo ogledali Volosko, zaliv Preluka in reški predel Kostabela. V Lovranu se bomo izkrcali ter se namestili v hotelu v središču mesta. Prosto popoldne za kopanje in sproščanje. Večerja v hotelu, nato pa zabava ob glasbi. Prenočevanje.

 

  1. DAN: LOVRAN – MOŠČENICE – LABIN – SLOVENIJA

Po zajtrku v hotelu nekaj časa prosto za kavo. Vožnjo bomo nadaljevali v Moščenice, kjer se nam bo odprl prekrasen pogled na Kvarner s Cresom in Krkom v ozadju. Kratek postanek. Naslednji postanek bomo naredili v kraju Brseč, kjer se bomo sprehodili do razgledne točke. Obvezno fotografiranje, nato pa nadaljevanje poti v park skulptur. Sprehod med umetniškimi kipi v naravi. Obiskali bomo vinarstvo, kjer se ukvarjajo s proizvodnjo sivkinega olja, oljčnega olja in z vinarstvom. Po predstavitvi in ogledu posestva sledi degustacija vina s prigrizkom. Sledi vožnja skozi tunel Učka ter zaključek na slovenski strani na priznani turistični kmetiji, kjer nas po čakalo pozno kosilo. Predviden prihod v Velenje v poznih večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strokovno vodenje izleta, vstopnino za Planetarij, ogled vrtov v Opatiji, panoramsko plovbo z ladjico od obali z vključeno pijačo dobrodošlice, namestitev v hotelu v dvoposteljnih sobah, polpenzion, turistična taksa in glsba ob večerji, postanki in zunanji ogledi po programu, ogled posestva z degustacijo vina, pozno kosilo na slovenski strani.


CENA NA POVPRAŠEVJE!

MOŠČENIŠKA DRAG SOLIS TURIZEM

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ČARNA POČITNIŠKE HIŠICE

BEOGRAD IN AVALA

KRONPLATZ- residence MONTANA

NASTANITEV PREKMURJE

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si