ERZBERG IN BRATISLAVA

 

  1. DAN: Slovenija – Erzberg – Bratislava:

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in odhod avtobusa ob 05.00 uri. Vožnja v smeri Maribora, Gradca do kamnoloma Erzberg. Obiskali bomo nekoč značilen dnevni kop, kjer so pobočja hribov spremenjena in oblikovana v terase, danes pa poligon za eno najboljših doživetij v Avstriji. Sledi avanturistična vožnja s posebnim vozilom – Hauly, ki tehta kar 55 ton in sprejme 62 oseb. Vožnja po opuščenih gigantskih rudniških terasah, imenovanih ‘štajerske piramide’, je res neverjetno doživetje. Nato se bomo zapeljali v Leoben, kjer se bomo najprej okrepčali z malico (golaž s cmoki), nato pa bomo obiskali še muzej pivovarstva Göss z vključeno degustacijo piva. Nadaljevanje vožnje v Bratislavo. Namestitev v hotelu 4* v središču mesta in večerja v priznani pivnici. Vključeno 1 pivo.  Prenočevanje.

 

  1. DAN: Bratislava – Slovenija: 

Po zajtrku se bomo odpravili na ogled srednjeveškega mestnega jedra, nato pa se bomo spustili na glavni trg, se sprehodili mimo ostankov srednjeveškega obzidja, glavnih mestnih vrat do Michaelovega stolpa ter se ustavili pred Mozartovo palačo, kjer je čudežni deček že kot otrok blestel na enem izmed številnih koncertov. Na ogledu bomo obiskali tudi mogočen bratislavski grad, katerega podobo najdemo na slovaškem evro kovancu. Obnovo so končali leta 2011 in danes so v njem na ogled zgodovinske in arheološke zbirke. Dominira na griču od koder je lep razgled na Donavo in mestno jedro. Nato se bomo odpravili v smeri proti domu s postankom v prijetnem gostišču, kjer bomo dan strnili s poznim kosilom. Prihod v večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz in cestne pristojbine, parkirnine, zunanje oglede po programu, strokovno vodenje, vožnja s Haulyem, toplo malico – golaž, ogled pivovarne z degustacijo, večerjo v pivnici v Bratislavi z vključenim 1 pivom, prenočevanje v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* v središču mesta, lokalnega vodnika, kosilo na poti nazaj.


CENA NA POVPRAŠEVANJE!


Doplačilo po želji:  enoposteljna soba  skupinsko zavarovanje za tujino .

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

VARAŽDIN

KRONPLATZ- apartmaji CRAIZER

ADVENTNI SALZKAMMERGUT

OGLEJ IN GRADEŽ

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si