IZ RABCA NA CRES


PROGRAM POTOVANJA: 2022


Turistično vasico Rabac najdemo na jugovzhodni obali Istre, ob Kvarnerskem zalivu. Nad »hotelskim« Rabcem, ki turista razvaja v slikovitem morskem zalivčku, le nekaj kilometrov v notranjost na 320-ih metrih nadmorske višine zagledamo zgodovinsko, nekoč rudarsko, mestece Labin.


PROGRAM POTOVANJA: RABAC – CRES – VALUN –RABAC: 2022


Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu in vožnja v smeri Ljubljane ter naprej do Ilirske Bistrice. Po prestopu meje se bomo zapeljali skozi tunel Učka do Rabca. V dopoldanskih urah se bomo vkrcali na ladjico in sledi plovba ob pijači dobrodošlice ter glasbi proti Cresu. Obiskali bomo mestece Valun, ki leži med dvema čudovitima plažama. Razvil se je iz nekdanjega pristanišča okoli cerkve sv. Marka, kjer je bila najdena valunska plošča iz 11. stoletja s starim glagolskim zapisom. Uro in pol prostega časa za kopanje ali uživanje v sprehodu ali pijači. Nadaljevanje plovbe do Cresa.  Vmes vam bodo postregli s kosilom (lahko izbirate med ribjim, mesnim in vegetarijanskim  menujem z vključeno pijačo 0,5l po osebi – fanta, voda ali vino). Na Cresu boste imeli prosti čas za sprehod po središču mesta, za kopanje ali nakup spominkov. V mestu so vidni številni antični ostanki, cerkve, palače, samostani. Vrnitev v Rabac ob 17.00 uri ob glasbi harmonikaša.  Počasi se bomo poslovili od Hrvaške ter zaključili izlet na slovenski strani na priznani turistični kmetiji, kjer nas po čakalo pozno kosilo. Predviden prihod v Velenje v poznih večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strokovno vodenje izleta, celodnevno plovbo z ladjico od obali z vključeno pijačo dobrodošlice, kosilom s pijačo (0,5l po osebi – fanta, voda, vino) pozno kosilo na slovenski strani.


 

CENA NA POVPRAŠEVJE!

 

CRES SOLIS TURIZEM

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

SONČNA BOLGARIJA

BUDIMPEŠTA

NASTANITEV PREKMURJE

ISTANBUL

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si