VERONA IN SIRMIONE


Gardsko jezero ima poleg odlične lokacije  še obilo nanizanih starih romantičnih mestec na obeh bregovih. Italijani tu znova dokažejo, da so pravi mojstri tako za kulinarične kot modne užitke. Pice, različne kave in sladice, domače vino, liker iz limon, oljčno olje, testenine in slaščičarne so na vsakem vogalu. Očarljiva mesta, ki človeka prevzamejo zaradi obalne promenade, v notranjosti pa skrivajo zavite, ozke ulice s starimi, a lepo obnovljenimi hišami, polnimi rož.


 

PROGRAM:  SLOVENIJA – VERONA – SIRMIONE – SLOVENIJA

Zbirališče potnikov na dogovorjenem mestu ob 03.30h zjutraj in vožnja v smeri Ljubljane, Fernetičev, Benetk do Verone. Mesto, ki je živahno preko celega leta, vabi obiskovalce od blizu in daleč, s številnimi zgodovinskimi, arhitekturnimi in umetniškimi znamenitostmi. Ob impozantni Areni se bomo vrnili v prejšnja stoletja in si poskusili predstavljati gladiatorske boje in številna druga dogajanja. Nato se bomo po osrednji nakupovalni ulici sprehodili do Julijine hiše. Pod Julijinem balkonom se bomo vživeli v Shakespearovo dramo o Romeu in Juliju. Izpustili ne bomo niti trga Erbe in Signoria. Nekaj prostega časa za kavo, sladoled ali vzpon na razgledni stolp. Vožnja na bližnji polotok Sirmione, kjer bomo najprej imeli kosilo, nato pa se bomo sprehodili čez grajski most v živahno mestece s trgovinami, restavracijami in bujnim rastlinstvom. Po ogledu se bomo počasi odpravili v smeri proti Sloveniji. Prihod v večernih urah.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz z dvema voznikoma, cestnine, parkirnine, vstopno turistično takso za Verono, spremstvo vodnika, ogled Verone, kosilo (predjed, glavna jed, sladoled, 1 pijača: sok/kozarec vina/pivo/voda), vse zunanje oglede po programu.


 

CENA NA POVPRAŠEVANJE!

+386 3 620 92 92

ZA DODATNE INFORMACIJE POKLIČITE

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PONUDBE

ZIMSKE POČITNICE – CLUB RELAIS

KRANJ IN BRDO

VITEZ IN SARAJEVO

LEPOTE POMURJA

Informacije o objektu


O PODJETJU

  •    SOLIS TURIZEM

  •    Urška Podgoršek s.p.

  •    Mariborska c. 88, Celje

  •    Telefon: +386 3 620 92 92

  •    Mobi: 041 869 896

  •    [email protected]

  •    [email protected]

KATALOGI

soliskatalog200

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se na naše e-novice.
turizem-enovice

KONTAKTIRAJTE NAS

optimist new_logo

© Copyright Solis Turizem Web by Marcelino.si